ΑΝΑΜΟΝΗΣ 120 λεπτά ΧΡΟΝΟΣ
ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ - ΧΡΟΝΟΣ
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ 20 λεπτά ΧΡΟΝΟΣ
Για τη sour cream με μυρωδικά
• Σε ένα μπολ προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος, το γιαούρτι, τον χυμό λεμονιού και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
• Αποθηκεύουμε με μεμβράνη στο ψυγείο για 2 ώρες, για να σφίξει.
• Ψιλοκόβουμε τα μυρωδικά και τα προσθέτουμε στο μπολ.
• Σερβίρουμε.
Για τη χωριάτικη γουακαμόλε
• Σε ένα μπολ προσθέτουμε το αβοκάντο καθαρισμένο, το ξύσμα, τον χυμό λάιμ και πιέζουμε με ένα πιρούνι να σπάσει σε μικρότερα κομμάτια.
• Αφαιρούμε τις καρδιές της ντομάτας, κόβουμε σε κύβους μέχρι 1 εκ. και μεταφέρουμε στο μπολ.
• Προσθέτουμε στο μπολ το κρεμμύδι και τον κόλιανδρο ψιλοκομμένα , το ελαιόλαδο, το αλάτι, το φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ανακατεύουμε.
• Σερβίρουμε σε μπολ.
Ingredients
Directions
Για τη sour cream με μυρωδικά
• Σε ένα μπολ προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος, το γιαούρτι, τον χυμό λεμονιού και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
• Αποθηκεύουμε με μεμβράνη στο ψυγείο για 2 ώρες, για να σφίξει.
• Ψιλοκόβουμε τα μυρωδικά και τα προσθέτουμε στο μπολ.
• Σερβίρουμε.
Για τη χωριάτικη γουακαμόλε
• Σε ένα μπολ προσθέτουμε το αβοκάντο καθαρισμένο, το ξύσμα, τον χυμό λάιμ και πιέζουμε με ένα πιρούνι να σπάσει σε μικρότερα κομμάτια.
• Αφαιρούμε τις καρδιές της ντομάτας, κόβουμε σε κύβους μέχρι 1 εκ. και μεταφέρουμε στο μπολ.
• Προσθέτουμε στο μπολ το κρεμμύδι και τον κόλιανδρο ψιλοκομμένα , το ελαιόλαδο, το αλάτι, το φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ανακατεύουμε.
• Σερβίρουμε σε μπολ.