ΑΝΑΜΟΝΗΣ 15 λεπτά ΧΡΟΝΟΣ
ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ 25 λεπτά ΧΡΟΝΟΣ
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ 5 λεπτά ΧΡΟΝΟΣ
Για το μπράουνις
• Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C, στον αέρα.
• Σε ένα μπολ προσθέτουμε την κουβερτούρα κομμένη σε μικρά κομμάτια, καλύπτουμε με μεμβράνη και μεταφέρουμε στον φούρνο μικροκυμάτων, για 3 λεπτά, στα 850 Watt, να λιώσει. Εναλλακτικά τη λιώνουμε σε μπεν-μαρί.
• Στο μπολ με τη λιωμένη κουβερτούρα προσθέτουμε το γιαούρτι και τη ζάχαρη και ανακατεύουμε με ένα σύρμα για 1 λεπτό, μέχρι να διαλυθεί η ζάχαρη.
• Ρίχνουμε το αλεύρι, το κακάο, το μπέικιν, το γάλα και, τέλος, την τρούφα σοκολάτας. Ανακατεύουμε το μείγμα απαλά με μία μαρίζ.
• Σε ένα ταψάκι 20x20 εκ. στρώνουμε αντικολλητικό χαρτί, ρίχνουμε το μείγμα και το απλώνουμε ομοιόμορφα.
• Ψήνουμε στον φούρνο για 25 λεπτά.
• Βγάζουμε από τον φούρνο, αφήνουμε το γλυκό να κρυώσει για 15 λεπτά και κόβουμε σε κομμάτια.
Ingredients
Directions
Για το μπράουνις
• Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C, στον αέρα.
• Σε ένα μπολ προσθέτουμε την κουβερτούρα κομμένη σε μικρά κομμάτια, καλύπτουμε με μεμβράνη και μεταφέρουμε στον φούρνο μικροκυμάτων, για 3 λεπτά, στα 850 Watt, να λιώσει. Εναλλακτικά τη λιώνουμε σε μπεν-μαρί.
• Στο μπολ με τη λιωμένη κουβερτούρα προσθέτουμε το γιαούρτι και τη ζάχαρη και ανακατεύουμε με ένα σύρμα για 1 λεπτό, μέχρι να διαλυθεί η ζάχαρη.
• Ρίχνουμε το αλεύρι, το κακάο, το μπέικιν, το γάλα και, τέλος, την τρούφα σοκολάτας. Ανακατεύουμε το μείγμα απαλά με μία μαρίζ.
• Σε ένα ταψάκι 20x20 εκ. στρώνουμε αντικολλητικό χαρτί, ρίχνουμε το μείγμα και το απλώνουμε ομοιόμορφα.
• Ψήνουμε στον φούρνο για 25 λεπτά.
• Βγάζουμε από τον φούρνο, αφήνουμε το γλυκό να κρυώσει για 15 λεπτά και κόβουμε σε κομμάτια.