ΑΝΑΜΟΝΗΣ 2 ώρες ΧΡΟΝΟΣ
ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ - ΧΡΟΝΟΣ
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ 10 λεπτά ΧΡΟΝΟΣ
Εκτέλεση
• Καθαρίζουμε, κόβουμε την μπανάνα σε λεπτές φέτες κατά πλάτος, στρώνουμε αντικολλητικό χαρτί στη βάση ενός μικρού μπολ, τοποθετούμε τις φέτες τη μία δίπλα στην άλλη και βάζουμε στην κατάψυξη για 2 ώρες, να παγώσουν.
• Προσθέτουμε στο μπλέντερ τα κομμάτια της παγωμένης μπανάνας, τους χουρμάδες κομμένους στη μέση, τα υπόλοιπα υλικά, κλείνουμε το καπάκι και τα χτυπάμε, μέχρι να γίνουν ένα σώμα.
• Πασπαλίζουμε κυκλικά τα τοιχώματα από ένα μεγάλο ψηλό ποτήρι με 1 κουταλιά από το σιρόπι σοκολάτας.
• Ρίχνουμε το μείγμα από τον κάδο του μπλέντερ στο ποτήρι, κάνουμε μια μεγάλη ροζέτα με την σαντιγί, πασπαλίζουμε με την πολύχρωμη τρούφα και σερβίρουμε με πολύχρωμο καλαμάκι.
Ingredients
Directions
Εκτέλεση
• Καθαρίζουμε, κόβουμε την μπανάνα σε λεπτές φέτες κατά πλάτος, στρώνουμε αντικολλητικό χαρτί στη βάση ενός μικρού μπολ, τοποθετούμε τις φέτες τη μία δίπλα στην άλλη και βάζουμε στην κατάψυξη για 2 ώρες, να παγώσουν.
• Προσθέτουμε στο μπλέντερ τα κομμάτια της παγωμένης μπανάνας, τους χουρμάδες κομμένους στη μέση, τα υπόλοιπα υλικά, κλείνουμε το καπάκι και τα χτυπάμε, μέχρι να γίνουν ένα σώμα.
• Πασπαλίζουμε κυκλικά τα τοιχώματα από ένα μεγάλο ψηλό ποτήρι με 1 κουταλιά από το σιρόπι σοκολάτας.
• Ρίχνουμε το μείγμα από τον κάδο του μπλέντερ στο ποτήρι, κάνουμε μια μεγάλη ροζέτα με την σαντιγί, πασπαλίζουμε με την πολύχρωμη τρούφα και σερβίρουμε με πολύχρωμο καλαμάκι.