ΑΝΑΜΟΝΗΣ - ΧΡΟΝΟΣ
ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ 5 λεπτά ΧΡΟΝΟΣ
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ 10 λεπτά ΧΡΟΝΟΣ
Εκτέλεση
• Ζεσταίνουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά με το ελαιόλαδο.
• Πλένουμε τα ροδάκινα, τα κόβουμε σε κυδωνάτα κομμάτια και τα σοτάρουμε στο τηγάνι για περίπου 2 λεπτά από κάθε πλευρά, μέχρι να καραμελώσουν.
• Καθαρίζουμε το πεπόνι και το κόβουμε σε μέτριους κύβους.
• Σε μια πιατέλα απλώνουμε το γιαούρτι ως βάση. Πασπαλίζουμε με το ξύσμα λεμονιού και τα μισά ψιλοκομμένα φύλλα δυόσμου.
• Προσθέτουμε τα ψητά ροδάκινα, το πεπόνι, τους ξηρούς καρπούς, το μέλι και την κανέλα.
• Ολοκληρώνουμε με τα υπόλοιπα ψιλοκομμένα φύλλα δυόσμου.
Ingredients
Directions
Εκτέλεση
• Ζεσταίνουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά με το ελαιόλαδο.
• Πλένουμε τα ροδάκινα, τα κόβουμε σε κυδωνάτα κομμάτια και τα σοτάρουμε στο τηγάνι για περίπου 2 λεπτά από κάθε πλευρά, μέχρι να καραμελώσουν.
• Καθαρίζουμε το πεπόνι και το κόβουμε σε μέτριους κύβους.
• Σε μια πιατέλα απλώνουμε το γιαούρτι ως βάση. Πασπαλίζουμε με το ξύσμα λεμονιού και τα μισά ψιλοκομμένα φύλλα δυόσμου.
• Προσθέτουμε τα ψητά ροδάκινα, το πεπόνι, τους ξηρούς καρπούς, το μέλι και την κανέλα.
• Ολοκληρώνουμε με τα υπόλοιπα ψιλοκομμένα φύλλα δυόσμου.