ΑΝΑΜΟΝΗΣ - ΧΡΟΝΟΣ
ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ 15 λεπτά ΧΡΟΝΟΣ
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ 10 λεπτά ΧΡΟΝΟΣ
Για την κοτοσαλάτα
• Σε ένα μπολ μαδάμε με τα χέρια μας το ψημένο κοτόπουλο σε μικρά κομμάτια.
• Ψιλοκόβουμε τις πιπεριές Φλωρίνης, το κρεμμύδι, τον μαϊντανό και τα προσθέτουμε στο μπολ με το κοτόπουλο.
• Προσθέτουμε τον κουρκουμά, την κετσαπομαγιονέζα, το αλάτι, το πιπέρι και ανακατεύουμε όλα τα υλικά, μέχρι να ομογενοποιηθούν.
• Κρατάμε την κοτοσαλάτα στην άκρη για λίγο.
Για το σερβίρισμα
• Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C, στον αέρα.
• Σε ένα τηγάνι, σε μέτρια φωτιά, ψήνουμε τις φέτες μπέικον σε δύο δόσεις, για 2 λεπτά από κάθε πλευρά, μέχρι να γίνουν τραγανές.
• Φρυγανίζουμε τις φέτες τοστ για 4 λεπτά στον φούρνο, σε ένα ορθογώνιο ταψί.
• Για το στήσιμο του κλαμπ σάντουιτς, χρησιμοποιούμε ένα ορθογώνιο ταψί 28x34 εκ. . Στρώνουμε 6 φέτες από το φρυγανισμένο ψωμί του τοστ, απλώνουμε τη μισή κετσαπομαγιονέζα, προσθέτουμε φύλλα iceberg, φέτες ντομάτας, τη μισή κοτοσαλάτα και καλύπτουμε με τις φέτες μοτσαρέλας.
• Καλύπτουμε με άλλες 6 φέτες φρυγανισμένου ψωμιού, την υπόλοιπη κετσαπομαγιονέζα, iceberg, ντομάτα, την υπόλοιπη κοτοσαλάτα, το τραγανό μπέικον και κλείνουμε με τις τελευταίες φέτες ψωμιού.
• Ραντίζουμε με το ελαιόλαδο και ψήνουμε στον φούρνο για 5 λεπτά, μέχρι να λιώσει το τυρί.
• Κόβουμε το κλαμπ σάντουιτς και σερβίρουμε.
Ingredients
Directions
Για την κοτοσαλάτα
• Σε ένα μπολ μαδάμε με τα χέρια μας το ψημένο κοτόπουλο σε μικρά κομμάτια.
• Ψιλοκόβουμε τις πιπεριές Φλωρίνης, το κρεμμύδι, τον μαϊντανό και τα προσθέτουμε στο μπολ με το κοτόπουλο.
• Προσθέτουμε τον κουρκουμά, την κετσαπομαγιονέζα, το αλάτι, το πιπέρι και ανακατεύουμε όλα τα υλικά, μέχρι να ομογενοποιηθούν.
• Κρατάμε την κοτοσαλάτα στην άκρη για λίγο.
Για το σερβίρισμα
• Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C, στον αέρα.
• Σε ένα τηγάνι, σε μέτρια φωτιά, ψήνουμε τις φέτες μπέικον σε δύο δόσεις, για 2 λεπτά από κάθε πλευρά, μέχρι να γίνουν τραγανές.
• Φρυγανίζουμε τις φέτες τοστ για 4 λεπτά στον φούρνο, σε ένα ορθογώνιο ταψί.
• Για το στήσιμο του κλαμπ σάντουιτς, χρησιμοποιούμε ένα ορθογώνιο ταψί 28x34 εκ. . Στρώνουμε 6 φέτες από το φρυγανισμένο ψωμί του τοστ, απλώνουμε τη μισή κετσαπομαγιονέζα, προσθέτουμε φύλλα iceberg, φέτες ντομάτας, τη μισή κοτοσαλάτα και καλύπτουμε με τις φέτες μοτσαρέλας.
• Καλύπτουμε με άλλες 6 φέτες φρυγανισμένου ψωμιού, την υπόλοιπη κετσαπομαγιονέζα, iceberg, ντομάτα, την υπόλοιπη κοτοσαλάτα, το τραγανό μπέικον και κλείνουμε με τις τελευταίες φέτες ψωμιού.
• Ραντίζουμε με το ελαιόλαδο και ψήνουμε στον φούρνο για 5 λεπτά, μέχρι να λιώσει το τυρί.
• Κόβουμε το κλαμπ σάντουιτς και σερβίρουμε.