ΧΡΟΝΟΣ
ΑΝΑΜΟΝΗΣ
60 λεπτά
ΧΡΟΝΟΣ
ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ
-
ΧΡΟΝΟΣ
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
5 λεπτά
Κατηγορία
Ποσότητα4 Μερίδες
Υλικά για 4 ψάρια
 200 γρ. Ελαιόλαδο
 100 γρ. Ηλιέλαιο
 1 κ.σ. Μαϊντανό αποξηραμένο
 10 γρ. Θυμάρι αποξηραμένο
 1/2 κ.γλ. Γλυκάνισο
 1/2 κ.γλ. Εστραγκόν αποξηραμένο
 1 Λεμόνι
 1/2 Ξερό κρεμμύδι λευκό
 1/2 Ματσάκι μάραθο
1

• Σε ένα μπολ προσθέτουμε το λεμόνι και το κρεμμύδι, κομμένα σε φέτες.
• Σπάμε με τα χέρια μας και προσθέτουμε στο μπολ το μάραθο.
• Προσθέτουμε στο μπολ τα υπόλοιπα υλικά, ανακατεύουμε ελαφρά και η μαρινάδα είναι έτοιμη.
• Μαρινάρουμε τα ψάρια μας για 30 λεπτά με 1 ώρα.
• Είναι ιδανική για λευκόσαρκα ψάρια, πριν το μαγείρεμα ή το ψήσιμο.
• Λαμβάνουμε υπόψη ότι η μαρινάδα δεν περιέχει αλάτι, οπότε προσθέτουμε εμείς όσο επιθυμούμε.

Ingredients

Υλικά για 4 ψάρια
 200 γρ. Ελαιόλαδο
 100 γρ. Ηλιέλαιο
 1 κ.σ. Μαϊντανό αποξηραμένο
 10 γρ. Θυμάρι αποξηραμένο
 1/2 κ.γλ. Γλυκάνισο
 1/2 κ.γλ. Εστραγκόν αποξηραμένο
 1 Λεμόνι
 1/2 Ξερό κρεμμύδι λευκό
 1/2 Ματσάκι μάραθο

Directions

1

• Σε ένα μπολ προσθέτουμε το λεμόνι και το κρεμμύδι, κομμένα σε φέτες.
• Σπάμε με τα χέρια μας και προσθέτουμε στο μπολ το μάραθο.
• Προσθέτουμε στο μπολ τα υπόλοιπα υλικά, ανακατεύουμε ελαφρά και η μαρινάδα είναι έτοιμη.
• Μαρινάρουμε τα ψάρια μας για 30 λεπτά με 1 ώρα.
• Είναι ιδανική για λευκόσαρκα ψάρια, πριν το μαγείρεμα ή το ψήσιμο.
• Λαμβάνουμε υπόψη ότι η μαρινάδα δεν περιέχει αλάτι, οπότε προσθέτουμε εμείς όσο επιθυμούμε.

Μαρινάδα για ψάρι
Κάνε share τη συνταγή!