ΑΝΑΜΟΝΗΣ 5 ώρες ΧΡΟΝΟΣ
ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ - ΧΡΟΝΟΣ
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ 5 λεπτά ΧΡΟΝΟΣ
Υλικά για 1 κιλό κρέας
150 γρ. Ελαιόλαδο
40 γρ. Κρασί λευκό
4 Σκελίδες σκόρδο
3 Κλωνάρια φρέσκια ρίγανη
1 Κλωνάρι φρέσκο θυμάρι
1 Κλωνάρι φρέσκο δεντρολίβανο
1 Φύλλο δάφνης
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
1
• Σε ένα μπολ προσθέτουμε τα μυρωδικά και το σκόρδο ψιλοκομμένα και όλα τα υπόλοιπα υλικά για τη μαρινάδα και ανακατεύουμε.
• Αλείφουμε με τη μαρινάδα το κρέας, φορώντας γάντια, τοποθετούμε σε ένα σκεύος και καλύπτουμε με μεμβράνη.
• Βάζουμε το κρέας στο ψυγείο για 5 ώρες.
• Πριν το ψήσιμο, αφήνουμε το κρέας να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου για 30 λεπτά.
Ingredients
Υλικά για 1 κιλό κρέας
150 γρ. Ελαιόλαδο
40 γρ. Κρασί λευκό
4 Σκελίδες σκόρδο
3 Κλωνάρια φρέσκια ρίγανη
1 Κλωνάρι φρέσκο θυμάρι
1 Κλωνάρι φρέσκο δεντρολίβανο
1 Φύλλο δάφνης
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Directions
1
• Σε ένα μπολ προσθέτουμε τα μυρωδικά και το σκόρδο ψιλοκομμένα και όλα τα υπόλοιπα υλικά για τη μαρινάδα και ανακατεύουμε.
• Αλείφουμε με τη μαρινάδα το κρέας, φορώντας γάντια, τοποθετούμε σε ένα σκεύος και καλύπτουμε με μεμβράνη.
• Βάζουμε το κρέας στο ψυγείο για 5 ώρες.
• Πριν το ψήσιμο, αφήνουμε το κρέας να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου για 30 λεπτά.