ΑΝΑΜΟΝΗΣ 24 ώρες ΧΡΟΝΟΣ
ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ - ΧΡΟΝΟΣ
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ 5 λεπτά ΧΡΟΝΟΣ
• Σε μια κατσαρόλα προσθέτουμε όλα τα υλικά της μαρινάδας και αφήνουμε να πάρουν μία βράση.
• Αποσύρουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά και αφήνουμε τη μαρινάδα στην άκρη, να κρυώσει.
• Σουρώνουμε τη μαρινάδα και την αποθηκεύουμε στο ψυγείο, σε ένα πλαστικό δοχείο με αεροστεγές κλείσιμο.
• Μαρινάρουμε το κρέας, για μια ολόκληρη μέρα, στην κρύα μαρινάδα κι έπειτα το μαγειρεύουμε.
• Λαμβάνουμε υπόψη ότι η μαρινάδα περιέχει ήδη αλάτι, οπότε δεν προσθέσουμε επιπλέον στο κρέας.
Ingredients
Directions
• Σε μια κατσαρόλα προσθέτουμε όλα τα υλικά της μαρινάδας και αφήνουμε να πάρουν μία βράση.
• Αποσύρουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά και αφήνουμε τη μαρινάδα στην άκρη, να κρυώσει.
• Σουρώνουμε τη μαρινάδα και την αποθηκεύουμε στο ψυγείο, σε ένα πλαστικό δοχείο με αεροστεγές κλείσιμο.
• Μαρινάρουμε το κρέας, για μια ολόκληρη μέρα, στην κρύα μαρινάδα κι έπειτα το μαγειρεύουμε.
• Λαμβάνουμε υπόψη ότι η μαρινάδα περιέχει ήδη αλάτι, οπότε δεν προσθέσουμε επιπλέον στο κρέας.