ΑΝΑΜΟΝΗΣ - ΧΡΟΝΟΣ
ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ 20 λεπτά ΧΡΟΝΟΣ
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ 10 λεπτά ΧΡΟΝΟΣ
• Αλατίζουμε το κοτόπουλο με χοντρό αλάτι από την πλευρά της πέτσας.
• Σε μία κατσαρόλα προσθέτουμε το ελαιόλαδο και αφήνουμε να ζεσταθεί.
• Προσθέτουμε στην κατσαρόλα το κοτόπουλο και σοτάρουμε και από τις δύο πλευρές για 8-10 λεπτά.
• Προσθέτουμε τα κρεμμύδια κομμένα στη μέση και σοτάρουμε για 2 λεπτά.
• Σβήνουμε με το κρασί και αφήνουμε να εξατμιστεί.
• Προσθέτουμε το χυμό λεμονιού και τη μουστάρδα και ανακατεύουμε.
• Προσθέτουμε στην κατσαρόλα τα σταφύλια, τα φρέσκα μυρωδικά, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι, ανακατεύοντας.
• Σκεπάζουμε την κατσαρόλα και συνεχίζουμε το μαγείρεμα για 15-20 λεπτά, σε μέτρια φωτιά.
• Προσθέτουμε το κατσικίσιο τυρί σπασμένο σε μεγάλα κομμάτια και τα φιστίκια Αιγίνης σπασμένα και ανακατεύουμε.
• Σερβίρουμε με φρυγανισμένο χωριάτικο ψωμί.
Ingredients
Directions
• Αλατίζουμε το κοτόπουλο με χοντρό αλάτι από την πλευρά της πέτσας.
• Σε μία κατσαρόλα προσθέτουμε το ελαιόλαδο και αφήνουμε να ζεσταθεί.
• Προσθέτουμε στην κατσαρόλα το κοτόπουλο και σοτάρουμε και από τις δύο πλευρές για 8-10 λεπτά.
• Προσθέτουμε τα κρεμμύδια κομμένα στη μέση και σοτάρουμε για 2 λεπτά.
• Σβήνουμε με το κρασί και αφήνουμε να εξατμιστεί.
• Προσθέτουμε το χυμό λεμονιού και τη μουστάρδα και ανακατεύουμε.
• Προσθέτουμε στην κατσαρόλα τα σταφύλια, τα φρέσκα μυρωδικά, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι, ανακατεύοντας.
• Σκεπάζουμε την κατσαρόλα και συνεχίζουμε το μαγείρεμα για 15-20 λεπτά, σε μέτρια φωτιά.
• Προσθέτουμε το κατσικίσιο τυρί σπασμένο σε μεγάλα κομμάτια και τα φιστίκια Αιγίνης σπασμένα και ανακατεύουμε.
• Σερβίρουμε με φρυγανισμένο χωριάτικο ψωμί.