ΑΝΑΜΟΝΗΣ - ΧΡΟΝΟΣ
ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ 10 λεπτά ΧΡΟΝΟΣ
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ 15 λεπτά ΧΡΟΝΟΣ
Για τη sour cream
• Προσθέτουμε όλα τα υλικά για τη sour cream σε ένα μπολ και ανακατεύουμε με ένα σύρμα χειρός, να ομογενοποιηθούν.
Για τους Ντοματοκεφτέδες
• Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ηλιέλαιο, σε μέτρια φωτιά.
• Σε ένα μπολ προσθέτουμε ψιλοκομμένα το κρεμμύδι, τις ντομάτες, τα φύλλα του δυόσμου, του βασιλικού και της ρίγανης, τα φρέσκα κρεμμύδια, τη γραβιέρα, αλεύρι, αλάτι, πιπέρι και ζυμώνουμε να δημιουργηθεί ένα μείγμα.
• Φτιάχνουμε από το μείγμα κενέλ (quenelle) με 2 κουτάλια και τα ρίχνουμε στο ηλιέλαιο.
• Τηγανίζουμε για 4 λεπτά τους ντοματοκεφτέδες.
• Τοποθετούμε σε απορροφητικό χαρτί.
Για το σερβίρισμα
• Σερβίρουμε τους ντοματοκεφτέδες μαζί με την sour cream.
Ingredients
Directions
Για τη sour cream
• Προσθέτουμε όλα τα υλικά για τη sour cream σε ένα μπολ και ανακατεύουμε με ένα σύρμα χειρός, να ομογενοποιηθούν.
Για τους Ντοματοκεφτέδες
• Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ηλιέλαιο, σε μέτρια φωτιά.
• Σε ένα μπολ προσθέτουμε ψιλοκομμένα το κρεμμύδι, τις ντομάτες, τα φύλλα του δυόσμου, του βασιλικού και της ρίγανης, τα φρέσκα κρεμμύδια, τη γραβιέρα, αλεύρι, αλάτι, πιπέρι και ζυμώνουμε να δημιουργηθεί ένα μείγμα.
• Φτιάχνουμε από το μείγμα κενέλ (quenelle) με 2 κουτάλια και τα ρίχνουμε στο ηλιέλαιο.
• Τηγανίζουμε για 4 λεπτά τους ντοματοκεφτέδες.
• Τοποθετούμε σε απορροφητικό χαρτί.
Για το σερβίρισμα
• Σερβίρουμε τους ντοματοκεφτέδες μαζί με την sour cream.