ΑΝΑΜΟΝΗΣ - ΧΡΟΝΟΣ
ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ 25 λεπτά ΧΡΟΝΟΣ
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ 10 λεπτά ΧΡΟΝΟΣ
Για το κοτόπουλο
• Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C, στον αέρα.
• Σε ένα ταψί 30x40 εκ. τοποθετούμε το κοτόπουλο, τον πελτέ, το ελαιόλαδο, το μέλι, αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε πολύ καλά.
• Τοποθετούμε τη φέτα στο κέντρο του ταψιού, πασπαλίζουμε με τη ρίγανη, αραδιάζουμε τα ντοματίνια και ψήνουμε για 25 λεπτά.
Για το σερβίρισμα
• Βγάζουμε το κοτόπουλο από τον φούρνο, το μαδάμε με 2 πιρούνια και ανακατεύουμε με τη φέτα και τα ντοματίνια, να δημιουργηθεί μία σάλτσα.
• Προσθέτουμε τα ζυμαρικά, τον χυμό λεμονιού, τα φύλλα βασιλικού και το ελαιόλαδο και ανακατεύουμε με μία κουτάλα πολύ καλά, μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
• Σερβίρουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Ingredients
Directions
Για το κοτόπουλο
• Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C, στον αέρα.
• Σε ένα ταψί 30x40 εκ. τοποθετούμε το κοτόπουλο, τον πελτέ, το ελαιόλαδο, το μέλι, αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε πολύ καλά.
• Τοποθετούμε τη φέτα στο κέντρο του ταψιού, πασπαλίζουμε με τη ρίγανη, αραδιάζουμε τα ντοματίνια και ψήνουμε για 25 λεπτά.
Για το σερβίρισμα
• Βγάζουμε το κοτόπουλο από τον φούρνο, το μαδάμε με 2 πιρούνια και ανακατεύουμε με τη φέτα και τα ντοματίνια, να δημιουργηθεί μία σάλτσα.
• Προσθέτουμε τα ζυμαρικά, τον χυμό λεμονιού, τα φύλλα βασιλικού και το ελαιόλαδο και ανακατεύουμε με μία κουτάλα πολύ καλά, μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
• Σερβίρουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι.