ΧΡΟΝΟΣ
ΑΝΑΜΟΝΗΣ
-
ΧΡΟΝΟΣ
ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ
-
ΧΡΟΝΟΣ
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
5 λεπτά
Κατηγορία
Ποσότητα4 Μερίδες
Υλικά για 1 κιλό κρέας
Στερεά Υλικά
 25 γρ. Θαλασσινό ημίχονδρο αλάτι
 1 κ.γλ. Αποξηραμένο δεντρολίβανο
 30 γρ. Πάπρικα γλυκιά
 1 κ.γλ. Σκόρδο σε σκόνη
 15 γρ. Κρεμμύδι σε σκόνη
 40 γρ. Καστανή ζάχαρη
 20 γρ. Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
 25 γρ. Πιπέρι καγιέν
Υγρά Υλικά
 1 κ.γλ. Μουστάρδα καυτερή
 10 γρ. Ελαιόλαδο
 20 γρ. Σάλτσα BBQ
 20 γρ. Σόγια σος
1

• Σε ένα μπολ προσθέτουμε όλα τα ξηρά υλικά της μαρινάδας και ανακατεύουμε με ένα σύρμα χειρός.
• Σε ένα άλλο μπολ προσθέτουμε όλα τα υγρά υλικά της μαρινάδας και ανακατεύουμε.
• Ενσωματώνουμε τα ξηρά υλικά στα υγρά, ανακατεύοντας με το σύρμα μέχρι να ομογενοποιηθούν.
• Για να μαρινάρουμε το κρέας, απλώνουμε ομοιόμορφα και σε όλη την επιφάνεια τη μαρινάδα με ένα πινέλο ή με τα χέρια και αφήνουμε μέχρι να απορροφηθεί.

Ingredients

Υλικά για 1 κιλό κρέας
Στερεά Υλικά
 25 γρ. Θαλασσινό ημίχονδρο αλάτι
 1 κ.γλ. Αποξηραμένο δεντρολίβανο
 30 γρ. Πάπρικα γλυκιά
 1 κ.γλ. Σκόρδο σε σκόνη
 15 γρ. Κρεμμύδι σε σκόνη
 40 γρ. Καστανή ζάχαρη
 20 γρ. Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
 25 γρ. Πιπέρι καγιέν
Υγρά Υλικά
 1 κ.γλ. Μουστάρδα καυτερή
 10 γρ. Ελαιόλαδο
 20 γρ. Σάλτσα BBQ
 20 γρ. Σόγια σος

Directions

1

• Σε ένα μπολ προσθέτουμε όλα τα ξηρά υλικά της μαρινάδας και ανακατεύουμε με ένα σύρμα χειρός.
• Σε ένα άλλο μπολ προσθέτουμε όλα τα υγρά υλικά της μαρινάδας και ανακατεύουμε.
• Ενσωματώνουμε τα ξηρά υλικά στα υγρά, ανακατεύοντας με το σύρμα μέχρι να ομογενοποιηθούν.
• Για να μαρινάρουμε το κρέας, απλώνουμε ομοιόμορφα και σε όλη την επιφάνεια τη μαρινάδα με ένα πινέλο ή με τα χέρια και αφήνουμε μέχρι να απορροφηθεί.

Μαρινάδα BBQ
Κάνε share τη συνταγή!