ΑΝΑΜΟΝΗΣ - ΧΡΟΝΟΣ
ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ 30 λεπτά ΧΡΟΝΟΣ
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ 5 λεπτά ΧΡΟΝΟΣ
Εκτέλεση για τη βάση
• Προθερμαίνουμε το φούρνο μας στους 180 βαθμούς στον αέρα.
• Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το τυρί cottage, τα αυγά, το αλέυρι, το αλάτι μέχρι να ομογενοποιηθούν πλήρως.
• Στο ταψί του φούρνου μας, στρώνουμε λαδόκολλα και απλώνουμε το μείγμα σε στρογγυλό δίσκο διαμέτρου 20-22 εκατοστών.
• Ψήνουμε για 20’ στη μεσαία θέση του φούρνου.
Εκτέλεση για το σερβίρισμα
• Αφού έχει ψηθεί η βάση μας, απλώνουμε από πάνω τη σάλτσα ντομάτας, τη ξερή ρίγανη, το τριμμένο τυρί και το ελαιόλαδο και ψήνουμε για ακόμη 10-12 λεπτά μέχρι να πάρει ωραίο χρώμα.
• Βγάζουμε κόβουμε σε κομμάτια και απολαμβάνουμε.
Ingredients
Directions
Εκτέλεση για τη βάση
• Προθερμαίνουμε το φούρνο μας στους 180 βαθμούς στον αέρα.
• Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το τυρί cottage, τα αυγά, το αλέυρι, το αλάτι μέχρι να ομογενοποιηθούν πλήρως.
• Στο ταψί του φούρνου μας, στρώνουμε λαδόκολλα και απλώνουμε το μείγμα σε στρογγυλό δίσκο διαμέτρου 20-22 εκατοστών.
• Ψήνουμε για 20’ στη μεσαία θέση του φούρνου.
Εκτέλεση για το σερβίρισμα
• Αφού έχει ψηθεί η βάση μας, απλώνουμε από πάνω τη σάλτσα ντομάτας, τη ξερή ρίγανη, το τριμμένο τυρί και το ελαιόλαδο και ψήνουμε για ακόμη 10-12 λεπτά μέχρι να πάρει ωραίο χρώμα.
• Βγάζουμε κόβουμε σε κομμάτια και απολαμβάνουμε.