ΑΝΑΜΟΝΗΣ - ΧΡΟΝΟΣ
ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ 25 λεπτά ΧΡΟΝΟΣ
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ 5 λεπτά ΧΡΟΝΟΣ
Για το soft cookie pie
• Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 160°C, στον αέρα.
• Σε ένα μπολ προσθέτουμε το αλεύρι βρώμης, την καστανή ζάχαρη, τη βανιλίνη, το μπέικιν, το ελαιόλαδο, το γάλα, την κουβερτούρα γάλακτος ψιλοκομμένη και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι, να αρχίσει να δένει το μείγμα.
• Απλώνουμε ένα αντικολλητικό χαρτί στη βάση ενός μαντεμένιου τηγανιού 22 εκ., ή σε ένα στρογγυλό ταψάκι 22 εκ.
• Ρίχνουμε στο μείγμα τη 1 κ.σ. νιφάδες βρώμης, ανακατεύουμε και το αδειάζουμε μέσα στο μαντεμένιο τηγάνι.
• Πασπαλίζουμε με τις σταγόνες κουβερτούρας από πάνω και με ένα κουτάλι το στρώνουμε ομοιόμορφα, έτσι ώστε οι μισές σταγόνες να μπουν μέσα στο μείγμα και μερικές να μείνουνε από πάνω, για να λιώσουν καθώς θα ψήνεται.
• Ψήνουμε για 25 λεπτά στον φούρνο.
• Βγάζουμε από τον φούρνο και συνοδεύουμε, αν θέλουμε, με λίγο παγωτό βανίλια.
Ingredients
Directions
Για το soft cookie pie
• Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 160°C, στον αέρα.
• Σε ένα μπολ προσθέτουμε το αλεύρι βρώμης, την καστανή ζάχαρη, τη βανιλίνη, το μπέικιν, το ελαιόλαδο, το γάλα, την κουβερτούρα γάλακτος ψιλοκομμένη και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι, να αρχίσει να δένει το μείγμα.
• Απλώνουμε ένα αντικολλητικό χαρτί στη βάση ενός μαντεμένιου τηγανιού 22 εκ., ή σε ένα στρογγυλό ταψάκι 22 εκ.
• Ρίχνουμε στο μείγμα τη 1 κ.σ. νιφάδες βρώμης, ανακατεύουμε και το αδειάζουμε μέσα στο μαντεμένιο τηγάνι.
• Πασπαλίζουμε με τις σταγόνες κουβερτούρας από πάνω και με ένα κουτάλι το στρώνουμε ομοιόμορφα, έτσι ώστε οι μισές σταγόνες να μπουν μέσα στο μείγμα και μερικές να μείνουνε από πάνω, για να λιώσουν καθώς θα ψήνεται.
• Ψήνουμε για 25 λεπτά στον φούρνο.
• Βγάζουμε από τον φούρνο και συνοδεύουμε, αν θέλουμε, με λίγο παγωτό βανίλια.