ΑΝΑΜΟΝΗΣ - ΧΡΟΝΟΣ
ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ 10 λεπτά ΧΡΟΝΟΣ
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ 5 λεπτά ΧΡΟΝΟΣ
Για το σάντουιτς
• Τοποθετούμε στην ψησταριά τη μαντεμένια πλάκα ή ένα τηγάνι.
• Ανάβουμε τους δύο καυστήρες που βρίσκονται κάτω από τη πλάκα, στο τέρμα, να κάψει καλά.
• Ρίχνουμε το ελαιόλαδο, το κρεμμύδι και σοτάρουμε για 3-4 λεπτά, να καραμελώσει.
• Προσθέτουμε το αρνί, αφού το έχουμε μαδήσει καλά με τα χέρια μας, το ανακατεύουμε με μία σπάτουλα, μαζί με το κρεμμύδι και το αφήνουμε να ζεσταθεί, για 4 λεπτά.
• Κόβουμε τα ψωμάκια στη μέση, τα αλείφουμε με το βούτυρο και τα τοποθετούμε στο μαντέμι, δίπλα στο αρνί για να πάρουν λίγο χρώμα και από τις δύο πλευρές.
• Τοποθετούμε τα ψωμάκια στο ξύλο κοπής, με την κομμένη πλευρά προς τα επάνω και όσο είναι ζεστά τα τρίβουμε με το σκόρδο, να πάρουν ένα ελαφρύ άρωμα.
• Μοιράζουμε σε 2 μερίδες το αρνί με το κρεμμύδι που έχουμε στην πλάκα, βάζουμε 2 φέτες μοτσαρέλα στη κάθε μερίδα και αφήνουμε να λιώσει, για 1 λεπτό.
• Σβήνουμε τους καυστήρες.
• Μοιράζουμε με ένα κουτάλι τη μαγιονέζα στα 2 ψωμάκια, να πάει παντού και βάζουμε τις 2 μερίδες αρνί με τη μοτσαρέλα επάνω από το κάθε ψωμάκι.
• Κλείνουμε το ψωμί, πιέζουμε να κολλήσει, κόβουμε το σάντουιτς.
Ingredients
Directions
Για το σάντουιτς
• Τοποθετούμε στην ψησταριά τη μαντεμένια πλάκα ή ένα τηγάνι.
• Ανάβουμε τους δύο καυστήρες που βρίσκονται κάτω από τη πλάκα, στο τέρμα, να κάψει καλά.
• Ρίχνουμε το ελαιόλαδο, το κρεμμύδι και σοτάρουμε για 3-4 λεπτά, να καραμελώσει.
• Προσθέτουμε το αρνί, αφού το έχουμε μαδήσει καλά με τα χέρια μας, το ανακατεύουμε με μία σπάτουλα, μαζί με το κρεμμύδι και το αφήνουμε να ζεσταθεί, για 4 λεπτά.
• Κόβουμε τα ψωμάκια στη μέση, τα αλείφουμε με το βούτυρο και τα τοποθετούμε στο μαντέμι, δίπλα στο αρνί για να πάρουν λίγο χρώμα και από τις δύο πλευρές.
• Τοποθετούμε τα ψωμάκια στο ξύλο κοπής, με την κομμένη πλευρά προς τα επάνω και όσο είναι ζεστά τα τρίβουμε με το σκόρδο, να πάρουν ένα ελαφρύ άρωμα.
• Μοιράζουμε σε 2 μερίδες το αρνί με το κρεμμύδι που έχουμε στην πλάκα, βάζουμε 2 φέτες μοτσαρέλα στη κάθε μερίδα και αφήνουμε να λιώσει, για 1 λεπτό.
• Σβήνουμε τους καυστήρες.
• Μοιράζουμε με ένα κουτάλι τη μαγιονέζα στα 2 ψωμάκια, να πάει παντού και βάζουμε τις 2 μερίδες αρνί με τη μοτσαρέλα επάνω από το κάθε ψωμάκι.
• Κλείνουμε το ψωμί, πιέζουμε να κολλήσει, κόβουμε το σάντουιτς.