ΑΝΑΜΟΝΗΣ - ΧΡΟΝΟΣ
ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ 20 λεπτά ΧΡΟΝΟΣ
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ 15 λεπτά ΧΡΟΝΟΣ
Για τα μπισκότα μπράουνις με πορτοκάλι
• Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 160°C.
• Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι, το κακάο, το μπέικιν πάουντερ και το αλάτι.
• Σε μπεν μαρί ή στον φούρνο μικροκυμάτων, στα 800 Watt, για 2 λεπτά λιώνουμε τη σοκολάτα με το βούτυρο.
• Προσθέτουμε στο μείγμα σοκολάτας βουτύρου τη βανίλια, τις ζάχαρες, το ξύσμα πορτοκαλιού και τον χυμό.
• Ανακατεύουμε με ένα σύρμα χειρός.
• Προσθέτουμε σταδιακά τα αυγά, ένα κάθε φορά, χτυπώντας καλά μετά από κάθε προσθήκη.
• Προσθέτουμε και το γάλα.
• Ρίχνουμε τα ξηρά συστατικά στα υγρά και ανακατεύουμε να ομογενοποιηθούν.
• Προσθέτουμε τις σταγόνες κουβερτούρας και ανακατεύουμε να πάνε παντού.
• Σε ένα ταψί με λαδόκολλα φτιάχνουμε το κάθε μπισκότο με 2-3 κ.σ. από το μείγμα, αφήνοντας απόσταση μεταξύ τους.
• Ψήνουμε για 15-20 λεπτά.
• Αφήνουμε τα μπισκότα να κρυώσουν εντελώς στο ταψί, πριν τα σερβίρουμε.
Ingredients
Directions
Για τα μπισκότα μπράουνις με πορτοκάλι
• Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 160°C.
• Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι, το κακάο, το μπέικιν πάουντερ και το αλάτι.
• Σε μπεν μαρί ή στον φούρνο μικροκυμάτων, στα 800 Watt, για 2 λεπτά λιώνουμε τη σοκολάτα με το βούτυρο.
• Προσθέτουμε στο μείγμα σοκολάτας βουτύρου τη βανίλια, τις ζάχαρες, το ξύσμα πορτοκαλιού και τον χυμό.
• Ανακατεύουμε με ένα σύρμα χειρός.
• Προσθέτουμε σταδιακά τα αυγά, ένα κάθε φορά, χτυπώντας καλά μετά από κάθε προσθήκη.
• Προσθέτουμε και το γάλα.
• Ρίχνουμε τα ξηρά συστατικά στα υγρά και ανακατεύουμε να ομογενοποιηθούν.
• Προσθέτουμε τις σταγόνες κουβερτούρας και ανακατεύουμε να πάνε παντού.
• Σε ένα ταψί με λαδόκολλα φτιάχνουμε το κάθε μπισκότο με 2-3 κ.σ. από το μείγμα, αφήνοντας απόσταση μεταξύ τους.
• Ψήνουμε για 15-20 λεπτά.
• Αφήνουμε τα μπισκότα να κρυώσουν εντελώς στο ταψί, πριν τα σερβίρουμε.