ΑΝΑΜΟΝΗΣ - ΧΡΟΝΟΣ
ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ 30 λεπτά ΧΡΟΝΟΣ
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ 10 λεπτά ΧΡΟΝΟΣ
Για το picadillo
• Τοποθετούμε στην ψησταριά ένα μαντέμι και ανάβουμε, να κάψει πολύ καλά.
• Προσθέτουμε το ελαιόλαδο, τον κιμά και σοτάρουμε για 4-5 λεπτά.
• Προσθέτουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο ψιλοκομμένα και ψήνουμε για 2 λεπτά ακόμη.
• Προσθέτουμε τα μπαχαρικά και τη ζάχαρη, για να βγάλουν όλα τα αρώματά τους και ανακατεύουμε για 1 λεπτό.
• Ρίχνουμε τις ντομάτες, το ξίδι, αλάτι, πιπέρι, ανακατεύουμε με μία κουτάλα και σιγοβράζουμε για 20 λεπτά.
• Σβήνουμε την ψησταριά, πασπαλίζουμε την επιφάνεια του κιμά με την τριμμένη μοτσαρέλα και αφήνουμε να λιώσει με τη θερμοκρασία που ήδη υπάρχει.
• Σερβίρουμε ζεστό αλλά όχι να καίει, με τις τορτίγιες στο πλάι.
Ingredients
Directions
Για το picadillo
• Τοποθετούμε στην ψησταριά ένα μαντέμι και ανάβουμε, να κάψει πολύ καλά.
• Προσθέτουμε το ελαιόλαδο, τον κιμά και σοτάρουμε για 4-5 λεπτά.
• Προσθέτουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο ψιλοκομμένα και ψήνουμε για 2 λεπτά ακόμη.
• Προσθέτουμε τα μπαχαρικά και τη ζάχαρη, για να βγάλουν όλα τα αρώματά τους και ανακατεύουμε για 1 λεπτό.
• Ρίχνουμε τις ντομάτες, το ξίδι, αλάτι, πιπέρι, ανακατεύουμε με μία κουτάλα και σιγοβράζουμε για 20 λεπτά.
• Σβήνουμε την ψησταριά, πασπαλίζουμε την επιφάνεια του κιμά με την τριμμένη μοτσαρέλα και αφήνουμε να λιώσει με τη θερμοκρασία που ήδη υπάρχει.
• Σερβίρουμε ζεστό αλλά όχι να καίει, με τις τορτίγιες στο πλάι.