ΑΝΑΜΟΝΗΣ - ΧΡΟΝΟΣ
ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ 20 λεπτά ΧΡΟΝΟΣ
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ 5 λεπτά ΧΡΟΝΟΣ
Για το Gluhwein
• Σε μία κατσαρόλα προσθέτουμε το πορτοκάλι κομμένο σε φέτες, το νερό, το μέλι, τα ξύλα κανέλας, το δεντρολίβανο και τοποθετούμε σε δυνατή φωτιά, για να πάρει μια βράση και να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
• Προσθέτουμε το κόκκινο κρασί και σιγοβράζουμε για 15 λεπτά, σε μέτρια φωτιά.
• Σουρώνουμε και σερβίρουμε το Gluhwein ζεστό, με 1 κ.σ. ρούμι σε κάθε ποτήρι.
• Συνοδεύουμε με μπλε τυρί σε κομμάτια και κριτσίνια της αρεσκείας μας.
Ingredients
Directions
Για το Gluhwein
• Σε μία κατσαρόλα προσθέτουμε το πορτοκάλι κομμένο σε φέτες, το νερό, το μέλι, τα ξύλα κανέλας, το δεντρολίβανο και τοποθετούμε σε δυνατή φωτιά, για να πάρει μια βράση και να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
• Προσθέτουμε το κόκκινο κρασί και σιγοβράζουμε για 15 λεπτά, σε μέτρια φωτιά.
• Σουρώνουμε και σερβίρουμε το Gluhwein ζεστό, με 1 κ.σ. ρούμι σε κάθε ποτήρι.
• Συνοδεύουμε με μπλε τυρί σε κομμάτια και κριτσίνια της αρεσκείας μας.