ΑΝΑΜΟΝΗΣ 5 ώρες ΧΡΟΝΟΣ
ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ - ΧΡΟΝΟΣ
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ 5 λεπτά ΧΡΟΝΟΣ
• Στον κάδο του μπλέντερ προσθέτουμε το σκόρδο, λίγη ποσότητα από το κρασί και το ελαιόλαδο και χτυπάμε μέχρι να γίνουν πολτός.
• Προσθέτουμε στο μπλέντερ και τα υπόλοιπα υλικά εκτός από τα μυρωδικά και χτυπάμε για 1 λεπτό.
• Προσθέτουμε τα μυρωδικά και ανακατεύουμε να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
• Αλείφουμε με τη μαρινάδα το χοιρινό, φορώντας γάντια, τοποθετούμε σε ένα σκεύος και καλύπτουμε με μεβράνη.
• Βάζουμε το κρέας στο ψυγείο για 5 ώρες.
• Πριν το ψήσιμο, αφήνουμε το χοιρινό να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου για 30 λεπτά.
Ingredients
Directions
• Στον κάδο του μπλέντερ προσθέτουμε το σκόρδο, λίγη ποσότητα από το κρασί και το ελαιόλαδο και χτυπάμε μέχρι να γίνουν πολτός.
• Προσθέτουμε στο μπλέντερ και τα υπόλοιπα υλικά εκτός από τα μυρωδικά και χτυπάμε για 1 λεπτό.
• Προσθέτουμε τα μυρωδικά και ανακατεύουμε να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
• Αλείφουμε με τη μαρινάδα το χοιρινό, φορώντας γάντια, τοποθετούμε σε ένα σκεύος και καλύπτουμε με μεβράνη.
• Βάζουμε το κρέας στο ψυγείο για 5 ώρες.
• Πριν το ψήσιμο, αφήνουμε το χοιρινό να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου για 30 λεπτά.