ΑΝΑΜΟΝΗΣ - ΧΡΟΝΟΣ
ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ - ΧΡΟΝΟΣ
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ 10 λεπτά ΧΡΟΝΟΣ
Για το ντάκο
• Σε ένα μπολ τρίβουμε τις 2 ντομάτες, στο χοντρό μέρος του τρίφτη.
• Προσθέτουμε στην τριμμένη ντομάτα το μισό ελαιόλαδο, το ξίδι, τη ζάχαρη, τα φύλλα από το θυμάρι, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι.
• Τοποθετούμε σε μία πιατέλα τις κριθαροκουλούρες, προσθέτουμε στην κάθε μία από 2-3 κ.σ. από το μείγμα της ντομάτας μας και αφήνουμε να τραβήξουν όλη αυτή την υπέροχη, μεσογειακή γεύση και να μαλακώσουν ελαφρώς.
• Κόβουμε τις υπόλοιπες 2 ντομάτες σε μικρούς κύβους και τις μοιράζουμε πάνω από τις κριθαροκουλούρες.
• Τοποθετούμε ισόποσα από πάνω τη φέτα, τις ελιές και τα καπαρόφυλλα.
• Πασπαλίζουμε την ξερή ρίγανη, ρίχνουμε το υπόλοιπο ελαιόλαδο και απολαμβάνουμε αυτή την αγαπημένη ελληνική σαλάτα.
Ingredients
Directions
Για το ντάκο
• Σε ένα μπολ τρίβουμε τις 2 ντομάτες, στο χοντρό μέρος του τρίφτη.
• Προσθέτουμε στην τριμμένη ντομάτα το μισό ελαιόλαδο, το ξίδι, τη ζάχαρη, τα φύλλα από το θυμάρι, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι.
• Τοποθετούμε σε μία πιατέλα τις κριθαροκουλούρες, προσθέτουμε στην κάθε μία από 2-3 κ.σ. από το μείγμα της ντομάτας μας και αφήνουμε να τραβήξουν όλη αυτή την υπέροχη, μεσογειακή γεύση και να μαλακώσουν ελαφρώς.
• Κόβουμε τις υπόλοιπες 2 ντομάτες σε μικρούς κύβους και τις μοιράζουμε πάνω από τις κριθαροκουλούρες.
• Τοποθετούμε ισόποσα από πάνω τη φέτα, τις ελιές και τα καπαρόφυλλα.
• Πασπαλίζουμε την ξερή ρίγανη, ρίχνουμε το υπόλοιπο ελαιόλαδο και απολαμβάνουμε αυτή την αγαπημένη ελληνική σαλάτα.