ΑΝΑΜΟΝΗΣ - ΧΡΟΝΟΣ
ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ 20 λεπτά ΧΡΟΝΟΣ
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ 10 λεπτά ΧΡΟΝΟΣ
Για τα τυροψωμάκια
• Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170°C, στον αέρα.
• Σε ένα μπολ προσθέτουμε τη φαρίνα, το γιαούρτι, τα αυγά και ανακατεύουμε ελαφρά για 20 δευτερόλεπτα.
• Ρίχνουμε στο μπολ τη φέτα σπασμένη σε κομματάκια και πλάθουμε το ζυμάρι, μέχρι να αποκτήσει σώμα και να απορροφήσει όλο το αλεύρι.
• Σε ένα ταψί 25x35 εκ. στρώνουμε αντικολλητικό χαρτί.
• Πλάθουμε 18 τυροψωμάκια των 30-35 γραμμαρίων και, πριν τα τοποθετήσουμε στο ταψί το ένα δίπλα στο άλλο, τα κυλάμε προαιρετικά σε σουσάμι, ώστε να κολλήσει ομοιόμορφα γύρω τους.
• Ψήνουμε για 20 λεπτά. Τρώγονται ζεστά, αλλά και σε θερμοκρασία δωματίου.
Ingredients
Directions
Για τα τυροψωμάκια
• Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170°C, στον αέρα.
• Σε ένα μπολ προσθέτουμε τη φαρίνα, το γιαούρτι, τα αυγά και ανακατεύουμε ελαφρά για 20 δευτερόλεπτα.
• Ρίχνουμε στο μπολ τη φέτα σπασμένη σε κομματάκια και πλάθουμε το ζυμάρι, μέχρι να αποκτήσει σώμα και να απορροφήσει όλο το αλεύρι.
• Σε ένα ταψί 25x35 εκ. στρώνουμε αντικολλητικό χαρτί.
• Πλάθουμε 18 τυροψωμάκια των 30-35 γραμμαρίων και, πριν τα τοποθετήσουμε στο ταψί το ένα δίπλα στο άλλο, τα κυλάμε προαιρετικά σε σουσάμι, ώστε να κολλήσει ομοιόμορφα γύρω τους.
• Ψήνουμε για 20 λεπτά. Τρώγονται ζεστά, αλλά και σε θερμοκρασία δωματίου.