ΧΡΟΝΟΣ
ΑΝΑΜΟΝΗΣ
20 λεπτά
ΧΡΟΝΟΣ
ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ
-
ΧΡΟΝΟΣ
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
10 λεπτά
Κατηγορία, ΔυσκολίαΑρχάριος/α
Ποσότητα4 Μερίδες
Υλικά για το παγωτό
 10 κ.σ. Νιφάδες βρώμης Quaker
 400 γρ. Μπανάνα κομμένη (κατεψυγμένη)
 200 γρ. Γιαούρτι στραγγιστό 2% λιπαρά
 4 κ.σ. Μέλι
Υλικά για το σερβίρισμα
 100 γρ. Τραγανές μπουκιές σοκολάτα Quaker
1

Για παγωτό
• Στον κάδο του μπλέντερ προσθέτουμε τις νιφάδες βρώμης και τις χτυπάμε, μέχρι να αποκτήσουν την υφή αλευριού.
• Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και χτυπάμε, μέχρι να έχουμε μία κρεμώδη υφή. (Αν είναι σφιχτό το μείγμα του παγωτού, προσθέτουμε λίγο παγωμένο νερό)
• Βάζουμε το παγωτό σε ένα μπολ, σκεπάζουμε και τοποθετούμε για 15-20 λεπτά στην κατάψυξη, πριν σερβίρουμε.

Για το σερβίρισμα
• Σερβίρουμε σε μπολάκια με σκουπ παγωτού και γαρνίρουμε με τραγανές μπουκιές σοκολάτα από επάνω.

Ingredients

Υλικά για το παγωτό
 10 κ.σ. Νιφάδες βρώμης Quaker
 400 γρ. Μπανάνα κομμένη (κατεψυγμένη)
 200 γρ. Γιαούρτι στραγγιστό 2% λιπαρά
 4 κ.σ. Μέλι
Υλικά για το σερβίρισμα
 100 γρ. Τραγανές μπουκιές σοκολάτα Quaker

Directions

1

Για παγωτό
• Στον κάδο του μπλέντερ προσθέτουμε τις νιφάδες βρώμης και τις χτυπάμε, μέχρι να αποκτήσουν την υφή αλευριού.
• Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και χτυπάμε, μέχρι να έχουμε μία κρεμώδη υφή. (Αν είναι σφιχτό το μείγμα του παγωτού, προσθέτουμε λίγο παγωμένο νερό)
• Βάζουμε το παγωτό σε ένα μπολ, σκεπάζουμε και τοποθετούμε για 15-20 λεπτά στην κατάψυξη, πριν σερβίρουμε.

Για το σερβίρισμα
• Σερβίρουμε σε μπολάκια με σκουπ παγωτού και γαρνίρουμε με τραγανές μπουκιές σοκολάτα από επάνω.

Πανεύκολο υγιεινό παγωτό με βρώμη και μπανάνα
Κάνε share τη συνταγή!