ΑΝΑΜΟΝΗΣ - ΧΡΟΝΟΣ
ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ 15 λεπτά ΧΡΟΝΟΣ
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ 10 λεπτά ΧΡΟΝΟΣ
Για τα Cheeseburger Sliders
• Προθερμαίνουμε ένα τηγάνι με ελαιόλαδο, σε δυνατή φωτιά.
• Ρίχνουμε τον κιμά και σοτάρουμε για περίπου 4 λεπτά, σπάζοντάς τον με μία ξύλινη κουτάλα σε μικρά κομμάτια.
• Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι, το προσθέτουμε στον κιμά και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για ακόμη 5 λεπτά.
• Ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι και μόλις πάρει ωραίο χρώμα ο κιμάς, τον αφαιρούμε από τη φωτιά.
• Κόβουμε τα ψωμάκια στη μέση και βάζουμε το κάτω μέρος τους σε ένα ορθογώνιο ταψί 23x33 εκ.
• Αλείφουμε τα ψωμάκια που έχουμε κόψει με το μισό λιωμένο βούτυρο. Απλώνουμε την κετσαπομαγιονέζα ομοιόμορφα, καλύπτουμε με 6 φέτες τσένταρ, προσθέτουμε τον κιμά από το τηγάνι, απλώνοντάς τον καλά, και σκορπίζουμε τα αγγουράκια τουρσί πάνω από τον κιμά. Τοποθετούμε τις υπόλοιπες 6 φέτες τσένταρ από πάνω και κλείνουμε με τα καπάκια των ψωμιών, σχηματίζοντας τα μίνι μπέργκερ.
• Αλείφουμε παντού με το υπόλοιπο λιωμένο βούτυρο, πασπαλίζουμε με το σουσάμι και ψήνουμε για 15 λεπτά στον φούρνο.
• Βγάζουμε τα μίνι μπέργκερ από τον φούρνο και όσο είναι ακόμα ζεστά, τα βουτάμε σε λίγη επιπλέον κετσαπομαγιονέζα.
Ingredients
Directions
Για τα Cheeseburger Sliders
• Προθερμαίνουμε ένα τηγάνι με ελαιόλαδο, σε δυνατή φωτιά.
• Ρίχνουμε τον κιμά και σοτάρουμε για περίπου 4 λεπτά, σπάζοντάς τον με μία ξύλινη κουτάλα σε μικρά κομμάτια.
• Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι, το προσθέτουμε στον κιμά και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για ακόμη 5 λεπτά.
• Ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι και μόλις πάρει ωραίο χρώμα ο κιμάς, τον αφαιρούμε από τη φωτιά.
• Κόβουμε τα ψωμάκια στη μέση και βάζουμε το κάτω μέρος τους σε ένα ορθογώνιο ταψί 23x33 εκ.
• Αλείφουμε τα ψωμάκια που έχουμε κόψει με το μισό λιωμένο βούτυρο. Απλώνουμε την κετσαπομαγιονέζα ομοιόμορφα, καλύπτουμε με 6 φέτες τσένταρ, προσθέτουμε τον κιμά από το τηγάνι, απλώνοντάς τον καλά, και σκορπίζουμε τα αγγουράκια τουρσί πάνω από τον κιμά. Τοποθετούμε τις υπόλοιπες 6 φέτες τσένταρ από πάνω και κλείνουμε με τα καπάκια των ψωμιών, σχηματίζοντας τα μίνι μπέργκερ.
• Αλείφουμε παντού με το υπόλοιπο λιωμένο βούτυρο, πασπαλίζουμε με το σουσάμι και ψήνουμε για 15 λεπτά στον φούρνο.
• Βγάζουμε τα μίνι μπέργκερ από τον φούρνο και όσο είναι ακόμα ζεστά, τα βουτάμε σε λίγη επιπλέον κετσαπομαγιονέζα.