Για τη σάλτσα
• Σε μια κατσαρόλα προσθέτουμε τη σόγια σος, το κρεμμύδι κομμένο στα 4, τα σκόρδα, το τζίντζερ ψιλοκομμένο, το νερό και το σάκε και βράζουμε σε μέτρια φωτιά για 15 λεπτά.
• Το τελευταίο λεπτό προσθέτουμε και το μέλι, ανακατεύοντας.
• Αποσύρουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά και αφήνουμε τη σάλτσα στην άκρη.
Για τις φτερούγες
• Ψήνουμε τις φτερούγες με το ελαιόλαδο σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C, στον αέρα, για 40-45 λεπτά.
• Αμέσως μόλις οι φτερούγες ψηθούν τις μεταφέρουμε σε ένα μπολ, προσθέτουμε τη σάλτσα και τις αφήνουμε να μαριναριστούν, για 15 λεπτά.
• Πασπαλίζουμε με λευκό σουσάμι και σερβίρουμε.
Μερίδες 4